Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃文
Wong Man (5)
 
Filmography (1970-1979)
 
  監製 (1 film)
    講數 (1977)    
  製片 (11 films)
    大鄉里 (1974)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    三笑姻緣 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    大男人 (1977)    
    紫釵記 (1977)    
    孟麗君 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    馬場風暴 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
  導演 (3 films)
    講數 (1977)    
    黑幕 (1978)    
    打籐 (1979)    
  剪接 (1 film)
    歡樂時光 (1970)    
  編劇 (3 films)
    講數 (1977)    
    黑幕 (1978)    
    打籐 (1979)