Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王世立(1)
Wong Sai-Lap (1)  ♂





 
Filmography (1961-1982)
 
  製片 (2 films)
    黑龍 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
  副導演 (3 films)
    大賊王 (1970)    
    風流艷盜 (1972)    
    五雷轟頂 (1973)    
  演員 (13 films)
    體育皇后 (1961)    
    八步追魂 (1969)    
    大賊王 (1970)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    我不要離婚 (1970)    
    冰谷魔女 (1970)    
    追擊 (1971)    
    一劍勾魂 (1971)    
    拳門 (1972)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    錦衣衛 (1979)    
    寒山飛狐 (1982)    
  編劇 (2 films)
    猛龍大殺手 (1973)    
    呂四娘闖少林 (1977)