Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉維斌
Liu Wei-Bin  ♂
Aliases:  劉齊天





 
Filmography (1960-1982)
 
  監製 (2 films)
    我心深處 (1974)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
  導演 (16 films)
    風塵三俠 (1968)    
    招財進寶 (1971)    
    江湖女兒 (1972)    
    蜜月追魂 (1974)    
    我心深處 (1974)    
    愛情文憑牛仔褲 (1976)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    真真的愛 (1977)    
    閃亮的日子 (1977)    
    情竇初開 (1978)    
    處處聞啼鳥 (1978)    
    一爿情深 (1979)    
    丹尼爾的故事 (1980)    
    特別治療 (1980)    
    中國女兵 (1981)    
    頑皮鬼 (1982)    
  演員 (21 films)
    音容劫 (1960)    
    吳鳳 (1962) ... 加三加
    多難興邦 (1962)    
    白雲故鄉 (1963)    
    遊俠義犬 (1963)    
    敵後壯士血 (1964) ... 劉誠
    雷堡風雲 (1965) ... 春元
    菟絲花 (1965) ... 羅皓皓
    新婚大血案 (1965) ... 飾劉繼斌, 朱國楝
    西施 (1965) ... 后薑
    幾度夕陽紅 (1966)    
    辛十四娘 (1966) ... 詩
    幾度夕陽紅大結局 (1966) ... 楊明遠
    明月幾時圓 (1967) ... 李宗堯
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    深情比酒濃 (1967) ... 李若梧
    破曉時分 (1968)    
    劍魔 (1968) ... 蔣伯芳
    一封情報百萬兵 (1970)    
    狂風沙 (1972)    
    八國聯軍 (1976) ... 載漪
  策劃 (1 film)
    冒泡的小妞 (1982)    
  出品人 (1 film)
    中國女兵 (1981)    
  編劇 (4 films)
    宜室宜家 (1961)    
    菟絲花 (1965)    
    遠山含笑 (1967)    
    馬家溝 (1970)