Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的90s配角(6)
Unknown 90s Actor (6)  ♂





 
Filmography (1991-1994)
 
  演員 (19 films)
    帶子洪郎 (1991)    
    驚天12小時 (1991)    
    表哥我來也 (1991)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    籠民 (1992)    
    踢到寶 (1992)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    廟街十二少 (1992)    
    審死官 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    證人 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    飛車女童黨 (1993)    
    艷降 (1993)    
    地下裁決 (1994)