Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧冠忠
Ku Kuan-Chung  ♂





 
Filmography (1974-2016)
 
  演員 (119 films)
    少林子弟 (1974)    
    妙妙女郎 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    神打 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    五毒天羅 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    伴遊小姐 (1976)    
    三少爺的劍 (1977) ... 玉面霸王兄弟
    楚留香 (1977) ... 半天風
    多情劍客無情劍 (1977) ... 心鑑和尚
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    白玉老虎 (1977) ... 西施
    唐人街小子 (1977)    
    姦魔 (1977) ... 阿才
    射鵰英雄傳 (1977) ... 黃藥師
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 丁楓
    倚天屠龍記 (1978) ... 宋青書
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 黃藥師
    清宮大刺殺 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 宋青書
    蕭十一郎 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 孟偉
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    街市英雄 (1979) ... 周成武館門生
    風水奇譚 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    圓月彎刀 (1979) ... 公子
    英雄無淚 (1980) ... 卓青/蔡崇
    第三類打鬥 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 史提芬
    插翅難飛 (1980)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 黃泉來客
    書劍恩仇錄 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    魔劍俠情 (1981) ... 上官飛
    血鸚鵡 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    流氓與我 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 白石
    瘋狂83 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    少林傳人 (1983) ... 傀儡皇帝
    妖魂 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983) ... 霍都王子
    日劫 (1983)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 莫添
    錦衣衛 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 姿三四郎
    人間男女 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    紅外線 (1986)    
    大內神捕 (1987)    
    厲鬼纏身 (1987)    
    幽幻道士3 (1988)    
    大劈棺 (1989)    
    蝴蝶夢 (1989)    
    魔界怪譚 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    唐朝禁宮風月 (1993)    
    溫柔殺手 (1993)    
    新金瓶梅第三卷 (1996) ... 武松
    去吧!渣Fit人兵團 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996) ... 武松
    新金瓶梅第二卷 (1996) ... 武松
    金瓶梅 (1996) ... 武松
    新金瓶梅第四卷 (1996) ... 武松
    新金瓶梅第一卷 (1996) ... 武松
    千禧金瓶梅之天地淫絕豔雙娃 (1999)    
    香帥傳奇之淫幫亂中原 (1999)    
    千禧金瓶梅之性娃伍月娘 (1999)    
    千禧金瓶梅之淫奴李瓶兒 (1999)    
    香帥傳奇之我和疆屍有個約會 (1999)    
    千禧金瓶梅之淫聲浪語蕩梁山 (1999)    
    香帥傳奇之決戰蝙蝠公子 (1999)    
    千禧金瓶梅之片片淫花開 (1999)    
    香帥傳奇之美艷殺手一點紅 (1999)    
    千禧金瓶梅之風騷孽后趙春梅 (1999)    
    千禧金瓶梅之迷姦武二郎 (1999)    
    香帥傳奇之淫教煞星楚流香 (1999)    
    千禧金瓶梅之情逗李師師 (1999)    
    千禧金瓶梅之西門慶慾火焚身 (1999)    
    香帥傳奇之胡鐵花與小淫猴 (1999)    
    香帥傳奇之天一神油 (1999)    
    千禧金瓶梅之我為嫂狂 (1999)    
    香帥傳奇之桃花傳奇 (1999)    
    風流才子俏佳人 (2000)    
    雷霆悍匪 (2000)    
    威龍殺手 (2000)    
    鬼味人間II:鬼屋幻影 (2003)    
    新水滸英雄傳 (2005) ... 蔡九
    打擂台 (2010) ... 飛揚
    控城計 (2013)    
    三少爺的劍 (2016)