Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁立人
Leung Lap-Yan
 
Filmography (1976-1996)
 
  監製 (5 films)
    錫晒你 (1980)    
    天真有牙 (1981)    
    細圈仔 (1982)    
    小生作反 (1983)    
    奸人本色 (1988)    
  故事 (1 film)
    細圈仔 (1982)    
  策劃 (2 films)
    細圈仔 (1982)    
    奸人本色 (1988)    
  出品人 (1 film)
    奸人本色 (1988)    
  編劇 (21 films)
    她的爸的媽媽的 (1976)    
    出籠 (1977)    
    入冊 (1977)    
    師父教落 (1978)    
    愛慾狂潮 (1978)    
    錫晒你 (1980)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    天真有牙 (1981)    
    八十二家房客 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    舐血的日子 (1983)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    香港小姐寫真 (1987)    
    奸人本色 (1988)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)