Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃華麒
Wong Wa-Kei  ♂
Aliases:  黃華騏



 
Filmography (1976-1990)
 
  監製 (8 films)
    交叉零蛋 (1981)    
    拍拖更 (1982)    
    怕醜仔 (1983)    
    穿梭陰陽界 (1984)    
    豬仔出更 (1986)    
    異鄉故事 (1987)    
    最佳女婿 (1988)    
    豬標一族 (1990)    
  導演 (14 films)
    她的爸的媽媽的 (1976)    
    出籠 (1977)    
    師父教落 (1978)    
    林亞珍老虎魚蝦蟹 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    兵來賊擋 (1980)    
    交叉零蛋 (1981)    
    拍拖更 (1982)    
    怕醜仔 (1983)    
    穿梭陰陽界 (1984)    
    豬仔出更 (1986)    
    異鄉故事 (1987)    
    最佳女婿 (1988)    
    豬標一族 (1990)    
  策劃 (1 film)
    異鄉故事 (1987)    
  編劇 (7 films)
    師父教落 (1978)    
    打出頭 (1979)    
    兵來賊擋 (1980)    
    交叉零蛋 (1981)    
    拍拖更 (1982)    
    怕醜仔 (1983)    
    異鄉故事 (1987)