Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李光(1)
Lee Kwong (1)
 
Filmography (1950-1970)
 
  製片 (3 films)
    田七郎 (1964)    
    金骷髏 (1967)    
    玉女神偷 (1967)    
  副導演 (2 films)
    俠侶恩仇 (1961)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
  場記 (11 films)
    虎將奪王妃 (1956)    
    關公月下釋貂蟬 (1956)    
    海王子 (1958)    
    紅粉冤情 (1960)    
    三女性 (1960)    
    十大姐 (1960)    
    黑夜怪談 (1961)    
    歷劫親情 (1961)    
    危巢小鳳 (1962)    
    大丈夫日記(下集) (1964)    
    如花美眷 (1966)    
  演員 (1 film)
    年晚錢 (1950)    
  燈光 (3 films)
    郎心如鐵 (1954)    
    南北雙雄 (1965)    
    七劍屠龍 (1970)