Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳誌華
Chen Chi-Hwa (1)  ♂
Aliases:  陳華(3)




 
Filmography (1974-1999)
 
  副導演 (1 film)
    師弟出馬 (1980)    
  導演 (17 films)
    國術十段 (1974)    
    官人我要 (1976)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    舞拳 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    好小子II (1986)    
    一眉道姑 (1990)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    大哥讓位 (1991)    
    1997 飛虎奇兵 (1997)    
    赤色玫瑰 (1997)    
    天庭外傳 (1999)    
  執行導演 (8 films)
    少林木人巷 (1976)    
    真白蛇傳 (1978)    
    警察故事 (1985)    
    A計劃續集 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    醉拳II (1994)    
  演員 (12 films)
    國術十段 (1974)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    舞拳 (1979)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    警察故事 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    飛龍猛將 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    醉拳II (1994)    
  策劃 (2 films)
    至尊殺手 (1991)    
    差婆阿嬌 (1998)    
  出品人 (1 film)
    小鬼大哥大 (1990)