Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何裕業
Edward Hoh Yue-Yip  ♂
 
Filmography (1960-1983)
 
  監製 (6 films)
    紫色風雨夜 (1968)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    不再有春天 (1974)    
    海韻 (1976)    
    未了緣 (1976)    
    香港艾曼妞 (1977)    
  策劃 (17 films)
    崔鳴鳳晉袈裟 (1960)    
    南龍北鳳 (1963)    
    七煞掌 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    閻王令 (1965)    
    荊釵記 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    神探智破美人計 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    青春戀歌 (1968)    
  出品人 (2 films)
    蜈蚣咒 (1982)    
    紅鬼仔 (1983)