Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的80s警察演員(6)
Unknown 80s Police Actor (6)  ♂





 
Filmography (1984-1998)
 
  演員 (85 films)
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    省港旗兵 (1984)    
    求愛反斗星 (1985)    
    何必有我? (1985)    
    四眼仔 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    補鑊英雄 (1985)    
    法外情 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    義蓋雲天 (1986)    
    鐵血騎警 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    點指賊賊 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    學校風雲 (1988)    
    應召女郎1988 (1988)    
    烈血風雲 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    法中情 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    黑道福星 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    香港舞男 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    契媽唔易做 (1991)    
    一觸即發 (1991)    
    龍的傳人 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    一世好命 (1991)    
    海狼 (1991)    
    超級女警 (1992)    
    危險情人 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    草莽英雌 (1992)    
    精靈變 (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    新孖寶妙探 (1992)    
    奸人世家 (1992)    
    夜夜伴肥嬌 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    力王 (1992)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    霸海紅英 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    的士判官 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    重案組 (1993)    
    走上不歸路 (1993)    
    中港儷人 (1993)    
    夢差人 (1994)    
    破壞之王 (1994)    
    龍虎新風雲 (1994)    
    初生之犢 (1994)    
    7金剛 (1994)    
    無味神探 (1995)    
    人約砵蘭街 (1995)    
    驚變 (1996)    
    超級無敵追女仔 (1997)    
    戇星先生 (1997)    
    囍氣逼人 (1997)    
    奪舍 (1997)    
    高度戒備 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    殺手再培訓 (1998)