Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃杏秀
Cecilia Wong Hang-Sau  ♀





 
Filmography (1976-1991)
 
  演員 (23 films)
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    撈家邪牌姑爺仔 (1976) ... 趙玉娟
    她的爸的媽媽的 (1976)    
    新蘇小妹三難新郎 (1976)    
    飛虎相爭 (1977)    
    螳螂 (1978) ... 田芝芝
    鬼馬功夫 (1978)    
    黑煞 (1978) ... 艾拉仙
    四兩搏千斤 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    鬼影神功 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    籠裡雞 (1980) ... 亞蓮
    扮野小子 (1980)    
    一老一少一根釘 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    豪門夜宴 (1991)