Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉冠君
Liu Kuan-Chun
Aliases:  劉冠倫
 
Filmography (1973-1982)
 
  監製 (23 films)
    赤手空拳 (1973)    
    寒夜青燈 (1974)    
    秋燈夜雨 (1974)    
    藍橋月冷 (1975)    
    月牙兒 (1976)    
    鬼嫁 (1976)    
    落葉飄飄 (1976)    
    殘燈幽魂三更天 (1977)    
    荒園草夢 (1977)    
    子夜歌 (1977)    
    又是風起時 (1977)    
    舊鎖 (1977)    
    滿山花開一片情 (1977)    
    殘月陰風吹古樓 (1977)    
    幽谷夜變 (1977)    
    天涯未歸人 (1978)    
    夜變 (1979)    
    討厭鬼 (1980)    
    瘋狂大追求 (1980)    
    半夜人 (1981)    
    鬼屋禁地 (1981)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
  出品人 (2 films)
    索命三娘 (1979)    
    玄機 (1980)