Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐慶春
Chui Hing-Chun  ♂





 
Filmography (1966-1975)
 
  動作設計 (1 film)
    群英會 (1972)    
  演員 (55 films)
    金鼎游龍 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    紅辣椒 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    太極門 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    毒龍潭 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    鐵羅漢 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    金毛獅王 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    俠女 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    群英會 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    麒麟掌 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    驅魔女 (1975)