Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沙鷗
Sa Au  ♂





 
Filmography (1969-1985)
 
  副導演 (1 film)
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
  助理指導 (2 films)
    黑帶恨 (1978)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
  演員 (64 films)
    燕娘 (1969)    
    四武士 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    金毛獅王 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    火併 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    群英會 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    黑店 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    猛虎下山 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    追殺 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    追 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    剝錯大牙折錯骨 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    牆內牆外 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    飛鶴 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    血雙 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    波牛 (1983)    
    人嚇鬼 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
  編劇 (1 film)
    出錯綽頭發錯財 (1980)