Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林洪峰
Alex Lim Hung-Fung
Aliases:  林洪峯
 
Filmography (2004-2020)
 
  視覺特效總監 (3 films)
    每當變幻時 (2007)    
    犯罪現場 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
  特別視效 (7 films)
    飛鷹 (2004)    
    鬼域 (2006)    
    大搜查之女 (2008)    
    人間喜劇 (2010)    
    聽風者 (2012)    
    追捕 (2017)    
    非凡任務 (2017)    
  視覺特效指導 (24 films)
    証人 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    短暫的生命 (2009)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    線人 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    滅門 (2010)    
    火龍 (2010)    
    惡胎 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    魔警 (2014)    
    殺破狼II (2015)    
    消失的兇手 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    兇手還未睡 (2016)    
    狂獸 (2017)    
    無雙 (2018)    
    犯罪現場 (2019)    
  視覺特效製片 (1 film)
    赤道 (2015)