Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
薛志雄
Louis Sit Chi-Hung  ♂

 
Filmography (1973-1990)
 
  監製 (1 film)
    四人新世界 (1990)    
  製片 (9 films)
    李小龍的生與死 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    花仔多情 (1985)    
  導演 (1 film)
    Hello! 夜歸人 (1978)    
  演員 (2 films)
    綽頭狀元 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
  策劃 (31 films)
    帝女花 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    第二道彩虹 (1977)    
    四二六 (1977)    
    大路強人 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    六三三 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    鬼打鬼 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    生死決 (1983)    
    追鬼七雄 (1983)    
    鐵板燒 (1984)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    奇緣 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
  編劇 (3 films)
    天才與白痴 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    Hello! 夜歸人 (1978)