Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁華寵
Ting Wa-Chung  ♂





 
Filmography (1975-2004)
 
  演員 (23 films)
    紅孩兒 (1975)    
    馬哥波羅 (1975) ... 刺客之弟
    新孫悟空72變 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 小順子
    大武士與小票客 (1977)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    少林與忍者 (1983)    
    九子天魔 (1984)    
    禁宮奇女 (1988)    
    紅粉幽魂 (1988)    
    貓靈女 (1989)    
    她從對岸來 (1990)    
    殺之恨 (1994)    
    赤裸女煞星 (1996)    
    罪惡人生 (1997)    
    X 檔案之惡殺 (2004)