Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(41)
Unknown SB-Actor(41)  ♂





 
Filmography (1962-1983)
 
  演員 (113 films)
    白蛇傳 (1962)    
    花木蘭 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    宋宮秘史 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    三更冤 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    鬼太監 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    火併 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    浪 (1973)    
    阿牛入城記 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    販賣人口 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    電單車 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    面具 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    大劫案 (1975)    
    七面人 (1975)    
    心魔 (1975)    
    神打 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    阿牛發達記 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    破戒 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    五毒 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    毒計 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    教頭 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    流氓千王 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    少林傳人 (1983)    
    掌門人 (1983)