Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
康凱(2)
Kang Kai  ♂
Aliases:  陳桓浩





 
Filmography (1967-2015)
 
  演員 (56 films)
    遠山含笑 (1967)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    愛的秘密 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    擂台 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    唐人票客 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    拳影 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    女蛟龍 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    雨夜殺手 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    搭錯線 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    同居 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    色中餓鬼 (1975) ... 李子安
    洞房艷事 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    賭王大騙局 (1976) ... 沙摩斯
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    色香味 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    森林之虎 (1976)    
    騙財騙色 (1976) ... 珠寶店員工
    風花雪月 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    雙胞胎的故事 (1978)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    月夜斬 (1980)    
    走不完的路 (1980)    
    上行列車 (1981)    
    活寶行大運 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    最毒婦人心 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 李森
    黑道女霸王 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    變色狼 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    標心 (1994)    
    蜀山傳 (2001)    
    捉妖記 (2015)