Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石崗
Sek Gong  ♂
Aliases:  黃志華 (3)





 
Filmography (1975-1984)
 
  演員 (20 films)
    絕代雙驕 (1979)    
    七煞 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    請帖 (1980)    
    叉手 (1981) ... 龍家長子 龍從風
    書劍恩仇錄 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    武館 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    少林與武當 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    愛奴新傳 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
  編劇 (1 film)
    同居 (1975)