Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張連平
Cheung Lin-Ping  ♂





 
Filmography (1979-1988)
 
  演員 (43 films)
    差人大佬博命仔 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    七煞 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    大殺四方 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    請帖 (1980)    
    碧血劍 (1981)    
    武館 (1981)    
    叉手 (1981)    
    獵魔者 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    表錯七日情 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    青蛙王子 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    花心紅杏 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    挑情 (1988)