Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬古蟾
James Wan Gu-Chan
 
Filmography (1929-1958)
 
  導演 (1 film)
    鐵扇公主 (1941)    
  美術 (35 films)
    兒子英雄 (1929)    
    血染海棠紅 (1949)    
    瓊樓恨 (1949)    
    說謊世界 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    淑女圖 (1952)    
    一板之隔 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    中秋月 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    姊妹曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    大兒女經 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    迷途的愛情 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    不要離開我 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    玫瑰岩 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    日出 (1956)    
    三戀 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    丁香姑娘 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    蘭花花 (1958)