Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧友祺
Danny Tang Yau-Kay  ♂
Aliases:  Danny仔,  鄧丹尼,  丹尼





 
Filmography (1985-2010)
 
  副導演 (1 film)
    獵鷹行動 (1988)    
  演員 (41 films)
    花心紅杏 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    義蓋雲天 (1986)    
    心動 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    賭聖 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    漫畫奇俠 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    怒火威龍 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    赤慾情花 (1991)    
    整蠱專家 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    警網雄風 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    梟雄未路 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    千王情人 (1993)    
    臥底風雲 (1993)    
    地下裁決 (1994)    
    怪獸學園 (2002) ... 手下乙
    我老婆係賭聖 (2008) ... [武師]
    撕票風雲 (2010) ... [武師]