Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
樊梅生(1)
Fan Mei-Sheng (1)  ♂
Aliases:  梅生





 
Filmography (1964-1994)
 
  監製 (1 film)
    西雅圖大屠殺 (1989)    
  導演 (1 film)
    荷蘭賭人頭 (1978)    
  演員 (100 films)
    山歌戀 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    七七敢死隊 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    西遊記 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    少年十五二十時 (1967) ... 黑霸王
    七俠五義 (1967) ... 觀主
    盜劍 (1967) ... 金彪
    連瑣 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    玉面飛狐 (1968) ... 鬼見愁
    紅辣椒 (1968) ... 張駿
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    虹 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    餓狼谷 (1970) ... 馬勇
    金衣大俠 (1970)    
    鐵羅漢 (1970) ... 羅九公
    女俠賣人頭 (1970) ... 万三鉅
    來如風 (1971)    
    火併 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    愛奴 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 焦廷貴
    小孩與狗 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    女集中營 (1973) ... 田兵衛
    牛鬼蛇神 (1973)    
    憤怒青年 (1973) ... 黑幫幹部
    大海盜 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    毒女 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    成記茶樓 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    香港73 (1974) ... 打手
    天網 (1974)    
    惡霸 (1975) ... 金剛
    嬉笑怒罵 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    賭王大騙局 (1976) ... 沙叔
    飛龍斬 (1976) ... 草莽飛狼苗飛
    天涯明月刀 (1976)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 梁子翁
    人蛇鼠 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    白玉老虎 (1977) ... 趙忠
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    三少爺的劍 (1977) ... 啞巴
    多情劍客無情劍 (1977) ... 鐵傳甲
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    林世榮 (1979) ... 福成
    血肉磨坊 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    師弟出馬 (1980) ... 阿標
    拜錯師父叩錯頭 (1981) ... 金不倒
    借刀殺人 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    巡城馬 (1982)    
    七武士 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    楚留香大結局 (1983)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    血染風采 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    獵狐行動 (1988)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    力王 (1992) ... 單眼蛇 (副所長)
    達摩祖師 (1994)    
  策劃 (2 films)
    大蛟龍 (1974)    
    冷血紅番 (1982)    
  出品人 (1 film)
    鐵膽雄風 (1989)    
  編劇 (1 film)
    荷蘭賭人頭 (1978)