Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳思佳
Chan Sze-Kai  ♀





 
Filmography (1974-1985)
 
  演員 (37 films)
    鬼眼 (1974) ... 王寶玲
    巴黎艷遇 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    天涯明月刀 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    三少爺的劍 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 蘇蓉蓉
    射鵰英雄傳 (1977) ... 白駝山弟子
    子曰:食色性也 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 李紅袖
    鬼咁過癮 (1979) ... 孫小蕙
    風水奇譚 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    請帖 (1980)    
    邪 (1980)    
    大大小小一家春 (1980) ... 大嫂
    辛亥雙十 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    水晶人 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 沈曼君
    新飛狐外傳 (1984)    
    窺情 (1984)    
    錯體人 (1985)    
    祝您好運 (1985)