Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳思佳
Chan Sze-Kai  ♀





 
Filmography (1974-1985)
 
  演員 (37 films)
    鬼眼 (1974) ... 王寶玲
    巴黎艷遇 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    天涯明月刀 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    三少爺的劍 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 蘇蓉蓉
    射鵰英雄傳 (1977) ... 白駝山弟子
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 李紅袖
    子曰:食色性也 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    風水奇譚 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    鬼咁過癮 (1979) ... 孫小蕙
    少林搭棚大師 (1980)    
    請帖 (1980)    
    邪 (1980)    
    大大小小一家春 (1980) ... 大嫂
    千王鬥千霸 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    水晶人 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 沈曼君
    新飛狐外傳 (1984)    
    窺情 (1984)    
    錯體人 (1985)    
    祝您好運 (1985)