Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(34)
Unknown SB-Actor(34)  ♂





 
Filmography (1962-1982)
 
  演員 (54 films)
    南北一家親 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    黑鷹 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    鬼太監 (1971)    
    血符門 (1971)    
    精武門 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    大老千 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    狐天狐地 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    破戒 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    慌失失 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    武松 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)