Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(34)
Unknown SB-Actor(34)  ♂





 
Filmography (1962-1982)
 
  演員 (53 films)
    南北一家親 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    玉堂春 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    盜劍 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    血符門 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    大軍閥 (1972)    
    精武門 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    四王一后 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    大老千 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    密宗聖手 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    破戒 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    慌失失 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    第三類打鬥 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    武松 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)