Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周嘉崇
Chow Ga-Chong  ♂





 
Filmography (1965-1979)
 
  演員 (42 films)
    濟公捉妖 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    觀世音 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    斷魂谷 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    諜海花 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    壯士血 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    血符門 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    黑靈官 (1972)    
    精武門 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    黑店 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    四王一后 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    雙星伴月 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    家法 (1979)