Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜文波
To Man-Bo  ♂
Aliases:  杜魯波,  杜文,  杜岡雨





 
Filmography (1967-1992)
 
  動作設計 (10 films)
    冷面殺手 (1971)    
    鐵拳 (1972)    
    廣東打仔 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    威猛金龍 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    北京人 (1974)    
    虎穴屠龍 (1975)    
  副導演 (11 films)
    狐俠 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    麒麟掌 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    香港屋簷下 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    販賣人口 (1974)    
    大毒梟 (1975)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    暴風女 (1988)    
  導演 (25 films)
    小壁虎 (1973)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    湮報復 (1978)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    貓妖 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    小飛龍 (1982)    
    少林醉棍 (1983)    
    凶咒 (1986)    
    鱷降 (1986)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
    半暹降 (1988)    
    羔羊大律師 (1992)    
    黃大仙 (1992)    
    艷鬼情未子 (1992)    
  場記 (1 film)
    大鄉里與掃街添 (1976)    
  演員 (39 films)
    天劍絕刀 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    太極門 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    一劍香 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    四武士 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    斷魂刀 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    影子神鞭 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    血符門 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    獨臂拳王 (1972)    
    女拳師 (1972)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    鬼面人 (1973)    
    捉鼠記 (1974)    
    貓妖 (1981)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    半暹降 (1988)    
  編劇 (6 films)
    凶咒 (1986)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
    半暹降 (1988)    
    艷鬼情未子 (1992)    
    羔羊大律師 (1992)