Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
餘少群
Yu Shao-Qun  ♂
Aliases:  余少群





 
Filmography (2008-2017)
 
  演員 (17 films)
    梅蘭芳 (2008) ... 梅蘭芳 (青年)
    功夫詠春 (2010) ... 梁博儔
    辛亥革命 (2011) ... 汪精衛
    新少林寺 (2011) ... 淨海
    守望者 (2011)    
    建黨偉業 (2011) ... 梅蘭芳
    倩女幽魂 (2011) ... 寧采臣
    止殺令 (2012)    
    地下室驚魂 (2012)    
    王的盛宴 (2012)    
    大明劫 (2013) ... 崇禎帝
    聞聞的世界 (2013)    
    愛情不NG (2013) ... 川子
    夜孔雀 (2016)    
    因指見月 (2016)    
    我想靜靜 (2016)    
    建軍大業 (2017)