Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧偉雄
Thomas Tang Wai-Hung  ♂
Aliases:  鄧偉洪
 
Filmography (1974-1988)
 
  監製 (7 films)
    出術 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    陰陽界 (1987)    
    勇闖毒龍潭 (1988)    
    奪命情人 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
  故事 (1 film)
    摩登保鑣 (1981)    
  演員 (2 films)
    出術 (1977)    
    煲車 (1981)    
  編劇 (8 films)
    鬼馬雙星 (1974)    
    出術 (1977)    
    三七廿一 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    搏紮 (1980)    
    師爸 (1980)    
    瘋狂83 (1983)    
    開心快活人 (1987)