Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
俞文華(1)
Yue Man-Wah (1)  ♂





 
Filmography (1959-1987)
 
  場記 (1 film)
    夜半驚魂 (1963)    
  演員 (93 films)
    嬌娃 (1959) ... 探員乙
    紅樓電影 (1960) ... 探乙
    野玫瑰之戀 (1960)    
    千嬌百媚 (1961)    
    第一號女賊 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    何日君再來 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    三更冤 (1967)    
    催命符 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    花月良宵 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    來如風 (1971)    
    火併 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    群英會 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    搖錢樹 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    毒女 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    黑路 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    拍案驚奇 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    心魔 (1975)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    破戒 (1977)    
    浪子一招 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    情俠追風劍 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
  服裝 (6 films)
    山東響馬 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    沖天炮 (1974)    
    浪子一招 (1978)    
    名劍 (1980)    
    龍少爺 (1982)