Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的特技人(8)
Unknown Stuntman (8)  ♂
Aliases:  潮州杜





 
Filmography (1979-1993)
 
  演員 (37 films)
    佛都有火 (1979)    
    鬼打鬼 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    粉骷髏 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    神經大俠 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    幫規 (1982)    
    波牛 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    霸王女福星 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    海狼 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    偷神家族 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    廉政第一擊 (1993)    
    火種 (1993)