Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭偉正
Cheng Wai-Ching  ♂
Aliases:  潮州杜





 
Filmography (1979-1993)
 
  動作設計 (2 films)
    賊王之王 (1982)    
    歡樂叮噹 (1986)    
  助理指導 (4 films)
    千王鬥千霸 (1981)    
    幫規 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
  演員 (38 films)
    佛都有火 (1979)    
    師弟出馬 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    賊王之王 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    幫規 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    波牛 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    霸王女福星 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    海狼 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    偷神家族 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    廉政第一擊 (1993)    
    火種 (1993)