Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳偉業
Danny Ng Wai-Yip  ♂





 
Filmography (1985-1990)
 
  動作設計 (2 films)
    警察故事 (1985)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
  助理指導 (3 films)
    龍之家族 (1988)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
  演員 (29 films)
    威龍猛探 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    威猛戰士 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    烽火英豪 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    法網危城 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    無法無天 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    獵豹行動 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍兄虎弟 (1988)    
    目中無人 (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    十面埋伏 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    賭神 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    先發制人 (1990)    
    特警雄風 (1990)