Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王道
Don Wong Tao  ♂
Aliases:  王家弟





 
Filmography (1974-2016)
 
  動作設計 (4 films)
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    神勇女煞星 (1982)    
    失節 (1982)    
    全力反彈 (1987)    
  副導演 (1 film)
    失節 (1982)    
  演員 (82 films)
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    南拳小子 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977) ... 楊存中
    大腳娘子 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    Endless Fight (1977)    
    血玉 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    搏命 (1977)    
    奔出江湖路 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    追獵 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    奔步螳螂 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979) ... 茂元
    棍王 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    源 (1980)    
    辛亥雙十 (1981) ... 彭楚藩
    陽陽俊 (1981)    
    搏殺 (1982)    
    午夜蘭華 (1982)    
    小妞.大盜.我 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    奇門奇術 (1982)    
    動員令 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    野雀高飛 (1982)    
    凶劫 (1982)    
    失節 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    霹靂戰士 (1983)    
    帶劍的小孩 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    至尊神偷 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    笑太極 (1984)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    生命快車 (1984)    
    蠻牛的兒子 (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    野豹 (1984)    
    舞女 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 鄭士良
    金門砲戰 (1986) ... 黃克敏
    全力反彈 (1987)    
    期待你長大 (1987)    
    海水正藍 (1988)    
    廟街十三妹 (1993)    
    將邪神劍 (1993)    
    超級班長 (1996)    
    千面嬌娃 (1998)    
    神探幻影 (1999)    
    威龍保鏢 (1999)    
    新賭國仇城 (2000)    
    情不容義 (2000)    
    勝者為王 (2000) ... 龍大
    戀愛大贏家 (2004)    
    狼 (2005)    
    彈.道 (2008) ... 田正
    妳是否依然愛我 (2011)    
    原來,你還在 (2012)    
    五月一號 (2015)    
    報告班長 7 勇往直前 (2016)