Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍仕賢
Dayyan Eng  ♂
 
Filmography (1999-2017)
 
  監製 (1 film)
    形影不離 (2010)    
  製片 (2 films)
    車四十四 (2001)    
    反轉人生 (2017)    
  導演 (4 films)
    車四十四 (2001)    
    獨自等待 (2004)    
    形影不離 (2010)    
    反轉人生 (2017)    
  演員 (5 films)
    獨自等待 (2004)    
    意亂情迷 (2007)    
    形影不離 (2010)    
    治不好了 (2014)    
    反轉人生 (2017)    
  製片人 (1 film)
    獨自等待 (2004)    
  剪接 (5 films)
    月蝕 (1999)    
    車四十四 (2001)    
    獨自等待 (2004)    
    形影不離 (2010)    
    反轉人生 (2017)    
  編劇 (4 films)
    車四十四 (2001)    
    獨自等待 (2004)    
    形影不離 (2010)    
    反轉人生 (2017)