Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(27)
Unknown SB-Actor(27)  ♂





 
Filmography (1975-1985)
 
  演員 (30 films)
    七面人 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    狐天狐地 (1976)    
    猩猩王 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    O女 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    街市英雄 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    奇招 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    大毛見小毛 (1981)    
    蠱 (1981)    
    武館 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    鹿鼎記 (1983)    
    求愛反斗星 (1985)