Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的邵氏女演員(5)
Unknown SB-Actress (5)  ♀





 
Filmography (1959-1974)
 
  演員 (38 films)
    香車美人 (1959)    
    南北一家親 (1962)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    血手印 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    魚美人 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    飛天女郎 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    紅辣椒 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    金石情 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    三笑 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    兒女是我們的 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    影子神鞭 (1971)    
    火併 (1971)    
    來如風 (1971)    
    騙術大觀 (1972)    
    至尊寶 (1974)