Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
艾蒂
Ai Ti  ♀





 
Filmography (1972-1985)
 
  演員 (35 films)
    小孩與狗 (1972)    
    香港73 (1974) ... 田鴨妻
    面具 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    少年與少婦 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    巴黎艷遇 (1975)    
    血滴子 (1975) ... 婉珠
    攝青鬼 (1975)    
    色中餓鬼 (1975) ... 周麗卿
    搭錯線 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    名女人奇異錄 (1976)    
    男妓女娼 (1976)    
    阿牛奇遇記 (1976)    
    陰陽有情天 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    財子名花星媽 (1977)    
    變態女殺手 (1977)    
    非男飛女 (1978)    
    夠格女郎 (1979) ... 助手
    名流浪女夠羌妹 (1979)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980) ... 佩佩
    叻女正傳 (1981) ... 帶金
    追女卅六房 (1982) ... 司馬文君
    追男仔 (1982)    
    我愛羅蘭度 (1984) ... 小蚊後母
    大鱷群英 (1984) ... 史美娜
    偷情四響砲 (1985) ... 夏娃
    獻身 (1985)    
    天官賜福 (1985)