Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉一帆
Lau Yat-Fan  ♂





 
Filmography (1973-1988)
 
  演員 (99 films)
    七十二家房客 (1973)    
    至尊寶 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    拍案驚奇 (1975)    
    七彩滿天神佛 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    三笑姻緣 (1975) ... 米田共
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    緣帽唔怕戴 (1975)    
    天才與白痴 (1975) ... 探長
    星座奇趣錄 (1976)    
    女人呢樣嘢 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    出術 (1977)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 三六九
    十大殺手 (1977)    
    走得快好世界 (1977)    
    霹靂殺手 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    大躍進 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    扮豬食老虎 (1978)    
    發窮惡 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    灣仔四條女 (1979)    
    家法 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    油脂甲由 (1979)    
    打籐 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    掃黃奇趣錄 (1979)    
    零點三八 (1980)    
    不夜城 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    邪 (1980)    
    邪鬥串 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    名劍 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    阿福與土佬 (1980) ... 劉尚利
    江湖檔案 (1980)    
    風塵 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    阿燦有難 (1981)    
    童軍樂 (1981) ... -
    天真有牙 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    老襯當旺 (1981)    
    I.Q. 爆棚 (1981) ... 劉天雄
    猛龍福星 (1981)    
    熱浪 (1982)    
    小生怕怕 (1982) ... 鬼王
    怒火風雲 (1982)    
    凶終 (1982)    
    野蜜桃 (1982)    
    拍拖更 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    我愛夜來香 (1983)    
    小生作反 (1983)    
    百厭妹 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    鬼掩眼 (1983)    
    追鬼七雄 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    怕醜仔 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    小姐當差 (1983)    
    生死決 (1983)    
    邪花劫 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    窺情 (1984)    
    大鱷群英 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    一脫求生 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    冷血屠夫 (1985)    
    無牙殭屍 (1987)    
    半暹降 (1988)