Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
史仲田
Shut Chung-Tin  ♂
Aliases:  華漢





 
Filmography (1972-2004)
 
  監製 (1 film)
    要命毒狐狸 (1982)    
  演員 (122 films)
    鐵三角 (1972)    
    惡報 (1972)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    豪客 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    剋星 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    香港73 (1974) ... 工程師史仲田
    死囚 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974) ... 黃飛鴻
    朱門怨 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    的士大佬 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    英雄榜 (1975) ... 沙虎
    神打 (1975)    
    七面人 (1975) ... 高野
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    賭王大騙局 (1976) ... 沙七爺
    狐天狐地 (1976) ... 客串武ਖ਼
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    飄香劍雨 (1977) ... 尤大鈞
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    白玉老虎 (1977) ... 馬車異人
    天龍八部 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    神龍 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    秘帖 (1979)    
    天狼星 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    莽漢鬥老千 (1979)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    愛拳 (1980)    
    孽種 (1980)    
    笑拳 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    功夫皇帝 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    大賭場 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    亡命黑名單 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    教兄 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    人肉戰車 (1982)    
    七步干戈 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    雷霆出擊 (1983)    
    脂粉硬漢 (1983)    
    帶槍過境 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    浪子與舞女 (1987)    
    Devil Dynamite (1987)    
    Devil Dynamite (1987)    
    淑女惡男 (1988)    
    流氓世家 (1989)    
    企業流氓 (1989)    
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
    打通關 (1990)    
    賭魔 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    七俠五義之五鼠鬧東京 (1993) ... 盧方
    邊城皇帝 (1995)    
    X檔案之黑就是黑 (1999)    
    我隻會殺人 (2000)    
    不可抗拒的任務 (2004) ... 丁昆
    X 檔案之惡殺 (2004)