Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐大川
Chui Dai-Chuen  ♂





 
Filmography (1947-1993)
 
  製片 (1 film)
    絕招 (1974)    
  副導演 (15 films)
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    情天長恨 (1964)    
    怒海情仇 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    扇中人 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    金石情 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    四武士 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    馬家溝 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    怪客 (1973)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
  導演 (4 films)
    絕招 (1974)    
    夜貓子 (1974)    
    交貨 (1978)    
    各師各法 (1979)    
  場記 (6 films)
    六月新娘 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    無語問蒼天 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
  演員 (30 films)
    各有千秋 (1947) ... 碧華弟弟
    苦戀 (1947) ... 學誠幼年
    女羅賓漢 (1947) ... 太子
    玉樓情劫 (1948)    
    蕩婦心 (1949) ... 馬彥仁-幼年
    結婚24小時 (1950) ... 陳子
    出海雲霞 (1950) ... 周大川
    銀海春光 (1951) ... 片塲什役阿堯
    五虎斷魂 (1951)    
    虎口餘生 (1951)    
    別讓丈夫知道 (1952) ... 季向南-幼年
    一板之隔 (1952) ... 學生
    兒女情長 (1952) ... 長子林如柏
    怨女情癡 (1953) ... 敏芝弟
    美男子 (1953) ... 賈大川
    鴛鴦劫 (1953) ... 旺兒
    曼波女郎 (1957)    
    青春兒女 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    入室佳人 (1960) ... 同學戊
    福慧雙修 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    花落水流紅 (1967)    
    大賊王 (1970)    
    浪子之歌 (1971) ... 汪汪狗
    蛇王與閻王 (1972) ... 帶路鬼甲
    男子漢 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    怪客 (1973)    
    天天報喜 (1974)    
  策劃 (1 film)
    龍虎灘 (1974)    
  服裝 (1 film)
    玉女私情 (1959)