Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉圖
Lam Wai-Tiu  ♂





 
Filmography (1972-1983)
 
  演員 (42 films)
    大軍閥 (1972) ... 高正白
    風月奇譚 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    蕩女奇行 (1973)    
    風流韻事 (1973) ... 王世真
    北地胭脂 (1973) ... 王慶琪
    香港73 (1974) ... 偉仔
    艷女還魂 (1974) ... 韓世龍
    天網 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    惡霸 (1975) ... 袁國維
    攝青鬼 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    血滴子 (1975) ... 羅鵬
    愛心千萬萬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    降頭 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    伴遊小姐 (1976) ... 鄧雲天
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    索命 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    勾魂降頭 (1976) ... 時振聲
    蛇王子 (1976)    
    猩猩王 (1977)    
    風流伯虎蕩秋香 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    瘋劫 (1979)    
    掃黃奇趣錄 (1979)    
    屍妖 (1981)    
    蠱 (1981)    
    邪完再邪 (1982)    
    皇帝保車 (1983)