Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
談瑛
Tam Ying  ♀





 
Filmography (1932-1983)
 
  演員 (131 films)
    火山情血 (1932)    
    母性之光 (1933)    
    暴雨梨花 (1934)    
    風雲兒女 (1935)    
    小玲子 (1936) ... 小玲子
    夢里乾坤 (1937)    
    胭脂淚 (1938)    
    潘巧雲 (1940)    
    百鳥朝鳳 (1959)    
    兩代女性 (1960)    
    自由戀愛 (1960)    
    閰惜姣 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    血手印 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    小雲雀 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    神秘夫人 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    黛綠年華 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    怪俠 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    玉女親情 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    娃娃夫人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    一樂也 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    女警察 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    土匪 (1973)    
    至尊寶 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    面具 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    降頭 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    狐天狐地 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    索命 (1976)    
    三少爺的劍 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    軍閥趣史 (1979)    
    街市英雄 (1979) ... 豆腐店顧客
    梁天來 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    惡爺 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    邪 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    飛屍 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    蠱 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    長輩 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    邪咒 (1982)    
    武松 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    魔界 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)