Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宓仁青
Fuk Yan-Cheng  ♂





 
Filmography (1957-1977)
 
  演員 (59 films)
    四千金 (1957)    
    空中小姐 (1959)    
    後門 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960) ... -
    桃花淚 (1960) ... 後台管事
    花田錯 (1962)    
    閰惜姣 (1963)    
    武則天 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    神劍震江湖 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    遊俠兒 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    鷹王 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    群英會 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    快活林 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    一樂也 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    聲色犬馬 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    辭郎洲 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    風花雪月 (1977)