Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡奇
Hu Chi  ♂
Aliases:  胡寶元





 
Filmography (1960-1982)
 
  演員 (50 films)
    大將軍郭子儀 (1960)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    我非浪子 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    風流艷盜 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    窗外 (1973) ... 康南
    虎娃兒 (1974)    
    女記者 (1974) ... 薛筱南的父親
    愛的小屋 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    六六大順 (1974)    
    碧城故事 (1974)    
    春天裡的秋天 (1975)    
    門裡門外 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    詠春大兄 (1976)    
    四月的旋律 (1976)    
    秋歌 (1976)    
    星語 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    細雨敲我當 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    閃亮的日子 (1977)    
    孟麗君 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    我伴彩雲飛 (1978)    
    舊夢不須記 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    香火 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    金榜浪子吳政輝 (1979)    
    真假姻緣 (1979)    
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    金盞花 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    絕代英雄 (1980) ... 龍天豪
    海軍與我 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    十殿閻羅 (1981)    
    熱血 (1981)    
    中國女兵 (1981)    
    超級勇士 (1982)    
    十八層地獄 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982) ... 衛仰賢
    復仇者 (1982)