Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林青霞
Brigitte Lin Ching-Hsia  ♀





 
Filmography (1973-2013)
 
  演員 (105 films)
    窗外 (1973) ... 江雁客
    女記者 (1974) ... 沈馥慧
    青青草原上 (1974) ... 方夢蘭
    女朋友 (1974) ... 夏小蟬
    愛的小屋 (1974) ... 洛小語
    長情萬縷 (1974) ... 林珊珊
    雲河 (1974) ... 小蘭
    雲飄飄 (1974) ... 李中江
    純純的愛 (1974) ... 林純純
    古鏡幽魂 (1974) ... 素素
    愛情辰跑 (1975) ... 徐立屏
    長青樹 (1975)    
    水雲 (1975) ... 水雲
    在水一方 (1975) ... 杜小雙
    煙雨 (1975) ... 季春霞
    片片情 (1975) ... 翩翩
    八百壯士 (1975) ... 楊惠敏
    熱浪 (1975)    
    小姨懷春 (1975) ... 唐婉菁
    雲深不知處 (1975)    
    狼來的時候 (1976)    
    我是一沙鷗 (1976) ... 柳燕梅
    楓葉情 (1976) ... 李錦文
    戀愛功夫 (1976)    
    海天一色 (1976)    
    不一樣的愛 (1976) ... 宋小瑜
    昨夜,今夜,明夜 (1976)    
    明天20歲 (1976)    
    追球追求 (1976)    
    海誓山盟 (1976)    
    秋歌 (1976) ... 董芷筠
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    異鄉夢 (1977) ... 葉華苓
    溫馨在我心 (1977)    
    奔向彩虹 (1977) ... 張曉虹
    我是一片雲 (1977) ... 段宛露
    金玉良緣紅樓夢 (1977) ... 賈寶玉
    幽蘭在雨中 (1977)    
    晨霧 (1978) ... 杜小曼
    沙灘上的月亮 (1978)    
    真白蛇傳 (1978)    
    處處聞啼鳥 (1978) ... 沈雅倫
    月朦朧鳥朦朧 (1978) ... 劉靈珊
    難忘的一天 (1979) ... 田雨秋
    一爿情深 (1979) ... 文嘉宜
    一顆鶢豆 (1979) ... 夏初蕾
    焦情莣地有情天 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979) ... 陶丹楓
    彩霞滿天 (1979) ... 殷採芹
    成功嶺上 (1979)    
    金盞花 (1980) ... 韓佩吟
    碧血黃花 (1980)    
    綠色山莊 (1980) ... 方羿築
    戀愛反斗星 (1980)    
    中國女兵 (1981)    
    無情荒地有情天 (1981)    
    愛殺 (1981) ... Ivy
    紅粉游俠 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982) ... 沈韻白
    紅粉兵團 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982) ... 衛嫣然
    槍口下的小百合 (1982)    
    午夜蘭華 (1982)    
    四傻害羞 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    我愛夜來香 (1983) ... 天字第一號
    黑白珠 (1983)    
    1938大驚奇 (1983)    
    新蜀山劍俠 (1983) ... 瑤池仙堡 堡主
    情奔 (1983)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    君子好逑 (1984)    
    情人,看刀 (1984) ... 凌西
    七隻狐狸 (1985)    
    警察故事 (1985) ... 莎蓮娜方
    刀馬旦 (1986) ... 曹雲
    英雄正傳 (1986)    
    夢中人 (1986)    
    奪命佳人 (1987) ... 梁美鳳
    烽火佳人 (1987) ... 秦鳳
    橫財三千萬 (1987) ... 修女
    今夜星光燦爛 (1988) ... 杜彩薇
    驚魂記 (1989) ... 林楚翹Joan
    滾滾紅塵 (1990) ... 沈韶華
    暗戀桃花源 (1992) ... 雲之凡
    絕代雙驕 (1992) ... 花無缺
    笑傲江湖II東方不敗 (1992) ... 東方不敗
    新龍門客棧 (1992) ... 邱莫愁
    鹿鼎記II神龍教 (1992) ... 龍兒 (神龍教主)
    鹿鼎記 (1992)    
    白髮魔女2 (1993) ... 練霓裳/白髮魔女
    黑豹天下 (1993) ... 青青
    追男仔 (1993) ... 程小東
    白髮魔女傳 (1993) ... 狼女/練霓裳
    東方不敗─風雲再起 (1993) ... 東方不敗
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993) ... 三公主
    火雲傳奇 (1994) ... 「火雲邪神」映霞
    重慶森林 (1994) ... 戴黃金假髮的女人
    東邪西毒 (1994) ... 慕容燕/慕容嫣
    刀劍笑 (1994) ... 名劍
    六指琴魔 (1994) ... 黃雪梅
    新天龍八部之天山童姥 (1994) ... 李秋水/李凔海
    美少年之戀 (1998)    
    龍吻 (2013)