Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(21)
Unknown SB-Actor(21)  ♂





 
Filmography (1966-1977)
 
  演員 (41 films)
    邊城三俠 (1966)    
    金骷髏 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    天劍絕刀 (1967)    
    玉羅剎 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    楓林渡 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    俠士行 (1971)    
    血符門 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    追殺 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    神拳飛龍 (1975)    
    神奇奪命計 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    狐天狐地 (1976)    
    李三腳威震地獄門 (1977)