Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁雄(1)
Leung Hung (2)  ♂
Aliases:  梁洪,  梁富雄





 
Filmography (1965-2015)
 
  演員 (52 films)
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 點蒼道士丙
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    風雲八千里 (1975)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    四二六 (1977)    
    密十至尊 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    天才功夫 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    籠裡雞 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    煲車 (1981)    
    邊緣人 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    青春1000日 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    波牛 (1983)    
    鴻運當頭 (1984)    
    平安夜 (1985)    
    皇家戰士 (1986)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    老虎出監 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    龍的傳人 (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    痴情快婿 (1992)    
    重案組 (1993)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    星期六約會 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    飛砂風中轉 (2010) ... 木匠
    打擂台 (2010) ... 鐵頭
    十年 (2015)