Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎守傑
Lai Sau-Kit  ♂
Aliases:  黎少傑





 
Filmography (1977-1995)
 
  助理指導 (1 film)
    豬仔血淚 (1979)    
  演員 (48 films)
    蕩婦冤魂 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    唐山五虎 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    煲車 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    罪惡煞星 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    通天拍檔 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    夜之女 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    同根生 (1989)    
    特警90 (1989)    
    英雄重英雄 (1989)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    越柙飛龍 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    夢斷江湖 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    特技雙雄 (1991)    
    英雄淚 (1991)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    共闖天涯 (1995)